Inte Igår....

Jag bloggade!! har inte haft lust för fem öre kan ja säga er mina vänner. Känns som om ja har fullt upp med mitt liv ändå...

SÅÅ, vad har hänt. ?... Benjamin växer så mamma säger bara fy bubblan va tiden går fort. Känns ju som om de va igår ja tryckte den där lustgasen på näsan.. men ikkke de är nu mer än 4 mån sedan... huuva va tiden går.:)
I dagarna har han kommit på att stå o hoppa på någons knän är de roligaste som finns. och en liten tagg av en tand han nu smygit sig ut.. lilla plutten, som inte längre är så pluttig väger nu ca 7 kg o börjar bli TUNG! mest gnäller pappa haha :)

Har också börjat rida igen vilket känns underbart, dock har ja ju tre att ta hand om nu, så Malin hjälper också till. Så kul att vi kan rida tillsammans vilket vi inte kunde när vi bara hade foff. (hoppas du har de bra foffe Älskling vi saknar dig.)

ne nu ska ja duscha. ha de bäst mina vänner.

Puss Ess@Pimms Stewball

Kolla Petra va liten han vaa:)


Postat av: Petra

Shiiiiit. han kommer ju springa för fullt innan jag kommer hemåt. men då blir det massa bus med tant petra, det kan jag lova!! :) käre hjärtanes, det är tur att han tar all fokus på den bilden ;) saknar er. hoppas ni alla mår bra:)

2011-11-26 @ 14:38:57
URL: http://pettipett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0