Once In A While...

Alltså, ibland blir jag så fruktansvärt rastlös så jag inte vet vad jag ska ta mig till och då vill jag göra roliga saker, inte städa plocka mm, utan göra något kul. Detta kanske händer knappt en gång i månaden o nu har det hänt, och vad kan jag göra.... Inget typ. För alla är upptagna. Suck...


Ja idag har ivf mamma varit här och vi åkyte några ärenden.. de va ju spännande ;) nej jag har damp just nu..

Lägger ner detta en sväng. återkommer sen. måste hitta på något.

hejhej

ESS@
Time to say dont worry be happy?

Lev erat liv så lever jag mitt.. punkt... Trött på folk som ska sägas vara mina vänner men bara är det på ytan, och nejj ni kan va lugna jag ska inte be om hjälp.


Jaaa, dagen började med att min underbara älskade pappa som bara är bäst kom hit och började fixa om vårat kök, dola massa och imorgon blir det nya tapeter.

Sedan vid 12 så kom svärmor för då skulle vi ta en tripp till Gullspång i det vackra vädret.
När vi kom dit möttes vi av mindre vackra saker, Idas häst hade fastnat i tråd i hagen och fläkt upp hennes hov. Så hon fick åka till Skara djursjukhus med henne. Benet hade svullnat mycket efter allt så de vet inte hur det blir med henne, hon fick stanna kvar. Foff mådde dock utmärkt och tjejen som var med o skulle kolla på han red en sväng och hennes lillasyster på typ 11 . Han uppförde sig som en riktig prins så stolt över min häst. Hon tyckte jättemycket om han så vi får se hur allt artar sig. De viktigaste är att han får ett bra hem och ett bra liv, minst lika bra som jag har gett han de 10 år jag haft han.

Till kvällen har jag varit hos grannen o haft myskväll vi har ätit räkor kex och ost. o Vin såklart vitt. mumma gotti ;)


Nu ska ja krypa ner till min underbara älskling som ligger o snarkar inne i sovrummet. Love Love.

nattis,

Taking a ride to another space.


Bloggtorka o en förkyldning som är på G!

Jaha ja, ja det va ett tag sen man blogga, Har inte haft någon lust alls. Har inte hänt värst mycket heller. De blir att dra till örebro en sväng snart. I helgen blire Gullspång o Pappa ska Måla upp nya tapeter ;) ohhh yes. de blir nog vackert i köket. Denna helg var rolig, var på dop blev gudmor, Sen har Sväfar här. Mycket nice,.

Ne dax att fixa sig litte.


ha det bra

RSS 2.0