Söndag & ledig... Eller...

Ohh ja,. så skönt med en dag ledigt.. Har sovit ut, ända till 11. sen var de upp o sätta på kaffe o njuta med Älskling.. Inge roligt väder är de idag, men vad gör de när vi hade planerat att baka o laga mat ;) sååå många timmar efter har de blivit 4 sockerkakor o massa mat baconpannkaka, stuvade mackisar o korv och köttfärsås o pasta... pust va trött ja är nu... Älskling har nyss åkt härifrån, norge väntar för han. O jag väntar på mina päron som ska komma hem från Brösarp... ja o masse ska nu lägga oss en sväng och sedan väntar Stochampionatet från axvalla. yeeess. Underbara Söndag. 


Puss 

Essa

 

Tiden går...

har inte haft så värst mycket till blogganda dom senaste veckorna som ni ser... kommer inte änns ihåg vad som hänt.... Jo, jobb jobb jobb. Men nu har det lugnat ner sig lite ivf... slutat på skatten o begett mig till pekås ist.

Linde finns ju också med på tråden ,,,, o förra veckan när vi skulle hem,. ville en älg hälsa på oss i rutan. vilket han mycke riktigt gjorde. med papps o mig gick de bra, men inte bilen. Så nu står de en nyare på gården i skogen. C5 V6 2005 exclusive, sandfärgad.. hämtat i fredags av La familja. något gott i de onda ivf....

sen några helger i rad har vi grillat o spelat alla sorters spel med massa vänner. Fan va roligt man kan ha.
ööö... tänker.... jo ny tele har ja ju skaffat mig en slamsung optica tror ja... den funkar bra.... yes...


I helgen är Maxen med mig då pappa o mamma har åkt till Lyset, fick ett mindre roligt kort av mamma. hon hade varit på fiskaffären o köpt 2,4 kg havskräftor. till typ halva priet,,, mamma hade förhandlat sörrni, de är hon inte dålig på ska ni veta. dom hade kostagt 279 kr kg o hon betala 179 kr kg. ja jösses säger ja bara- o häromdagen betala hon 15 kr för bubbar när de skulle kosta 30 kr., ja summan av detta är ju igentligen att ja vill med ha havskräftor.

ne nu ska ja kolla fotbollen... de är hett i finalen...


pussss

 NY bild på foff, ;)
RSS 2.0