Rosa Svart eller Blonda slingor :)

Jaaa, de är mitt hår jag pratar om. Ivf kom jag på att jag skulle ha något rosa i håret en slinga typ. Men i helgen så var patte här o vi färga hans hår, ivf han tyckte inte om min rosa "plan"... så ja kanske lägger ner de. Sen vart jag sugen på mina blonda slingor men de tar ju sån tid att få dom snygga...!!  Och nu hitta jag en bild när malin o jag var i lund och där hade jag svart hår, ivf den kvällen sen frissa vi oss där och vart rödhåriga... ;)

AJA tål att tänkas på. Nu ska ja vila lite varit barnvakt åt busisarna Casper Thea o Tim, inte för att Tim säger så mycket men dom andra yr vädren. Roligt att ha dom här en sväng ivf, de var ett tag sen.

Ikväll ska Petra o jag ha date, kaffe o film tror ja att de blir. mys pys.

hare gött

Essa


Postat av: Millan

Tack vännen <3 det var skönt att handla i lugn och ro 8 nästan för lugnt :P )

Kör på svart fast lite gyllensvart?! Du fattar! Det är snyggast!

2010-01-26 @ 22:13:19
Postat av: Petra

Yes, det gick jättebra hos doktorn, nästan så jag skulle vilja ha han som kurator! ;) Kan berätta mer om vi hörs senare, annars imorgon :) jaa jag har soivt som en stock, så jävla gött! vi får ge uppdrag till jonas å' få hem lite mer filmer när han kommer hem :D Hadet så gött ute i skogen, i det lugna och sköna :)

Puss babe!

2010-01-27 @ 11:12:04
URL: http://peetran.blogg.se/
Postat av: mallan

ja tycker du ska ha som det vart i Lund då=) det var skitsnyggt... inte riktigt det vi väntade oss, men vi var ju såååå jävla hooootta då=) hehe. ja såg meddelandet på msn, thanks;)

tror glenn kommer hem på fredag eller lördag, men vi tar en kaffe när ja kommer hem. kommer hem imöra. Pusss

2010-01-27 @ 22:18:38
URL: http://troddedu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0