Söndag.......

I helgen har jag varit riktigt festar sugen... Inte känt så på länge... äre då man säger om jag kunde vrida tillbaka klockan,... En riktig sommar fest som förut med Malin skulle ha suttit fint..

Hmm, ne idag är jag off riktigt off.

Turn Back Time
Bjuder på detta...
ESS@

The weekend...

Yeees, Min babe kom hem från sitt andra hem *lastbilen* i torsdags natt, som jag har saknat honom. Igår tog vi de ganska lugnt, var och hämta våra tapeter till köket, åkte sen och hälsa på min lilla kusin Agnes som blivit hela 5 mån. Sen Tillbringa vi kvällen hos Millan o Tobbe, spela spel mm, så roligt, ohh yes. Underbara vänner.

Idag lördag har vi varit extra slöa och gick upp ur sängen kl 16 ca. MYs Pys i Stora lass. ;)

åå ikväll blire bio med Älskling o mackan.

ses

Puss

EssaRosa Svart eller Blonda slingor :)

Jaaa, de är mitt hår jag pratar om. Ivf kom jag på att jag skulle ha något rosa i håret en slinga typ. Men i helgen så var patte här o vi färga hans hår, ivf han tyckte inte om min rosa "plan"... så ja kanske lägger ner de. Sen vart jag sugen på mina blonda slingor men de tar ju sån tid att få dom snygga...!!  Och nu hitta jag en bild när malin o jag var i lund och där hade jag svart hår, ivf den kvällen sen frissa vi oss där och vart rödhåriga... ;)

AJA tål att tänkas på. Nu ska ja vila lite varit barnvakt åt busisarna Casper Thea o Tim, inte för att Tim säger så mycket men dom andra yr vädren. Roligt att ha dom här en sväng ivf, de var ett tag sen.

Ikväll ska Petra o jag ha date, kaffe o film tror ja att de blir. mys pys.

hare gött

Essa

Foffe Boffe. !

Så fort jag pratar eller tänker på min Lilla häst saknar jag han så mycket. Skulle behöva lite engergi av han nu, sån energi som bara han kan ge mig. Ny livskraft.
Petra is the blogg master :)

nice va ;) vissa har det bra.. hihi

Nu blir de film med Petrus.

Dagen...

Vilken vecka de var förra veckan, sjukhusbeök hit o dit, och inte nog med det så fick man influensa med. Natten till idag fick jag utslag över hela kroppen som kliade enormt, då har jag fått en allergi reaktion av Waranet. 1 på 1000??? jo det är jah de... har varit på sjukhuset idag 2 gånger och eftermiddagen har jag sovit. nu sitter ja med petra o kollar när hon målar... skönt med lite prat, någon som orkar lyssna på allt mitt skit. knappt så jag själv orkar...


Lite Pics, resan var underbar, :)

Ett Nytt År .....

Min underbara och jag har haft en underbar kväll med vänner. Vi har ätit och tagit något glas alkohol men inte mer, eftersom jag inte får dricka på sama sätt som "förut" då min liv har förändrats snabbt. Vi har har haft en mycket trevlig kväll spelat spel . Många har ikväll pangat raketer vi såg massa fina sådana. :) Hoppas alla andra mina vänner har haft en bra start på det nya året. Vi prata lite om vad vi mest skulle önska av detta år och en av sakerna var att ingen i våra familjer blir sjuka eller går bort. Detta gör att glädjen i livet försvinner snabbt så de önskar ja mest av allt, att alla mina nära och kära får vara friska och det är då inräknat mig själv. Jobbiga saker händer alltid i livet och de har inget med själva året i sig att göra, Som foffe t;ex han lämnade jag bort i Maj 09 och de var det jobbigaste någonsin.


På söndag åker vi till Spanien, Älskling och jag,. Hoppas vi får underbart väder och mycket skratt det är ju de viktigaste:)

 dax att sussa tror jag kl är ju ganska mycket.


kisses.


RSS 2.0